LOADING CLOSE

Onze merken

Rogelli Sportswear is een multisport brand. Voornamelijk voor sporten zoals hardlopen, wielrennen, triathlon en multisport (fitness). We maken kleding voor sporters die ontspanning en het plezier belangrijk vinden..

We zijn een merk dat plezier erg belangrijk vindt. We weten welke thema’s er spelen bij onze doelgroep en maken kleding om zo relevant mogelijk te zijn. Naast dat we een plezierige beleving van sporten erg belangrijk vinden. Vinden we het ook belangrijk dat mensen niet te veel betalen voor sportkleding. Geld is ook belangrijk om plezier te blijven ervaren. Wee houden onze kleding daarom zo betaalbaar mogelijk. Ook is het belangrijk dat de kleding goed zit qua pasvorm en er goed uitzien, daarom houden we trends en ontwikkelingen in de gaten om een zo plezierig mogelijke kledingcollectie te creëren.

Website Rogelli

Bij Rogelli Sportswear kunt u eenvoudig zelf uw sportkleding laten ontwerpen en maken. Rogelli staat voor vakmanschap en plezier in sporten. Bij het maken van onze kleding houden wij rekening met de verschillende behoeften van de sporter. Plezier is voor iedereen anders, de een vind aerodynamica en duurzaamheid belangrijk de ander vind het belangrijker dat een product comfort biedt.

Ben jij zelf lid van een vereniging, team, of misschien organiseer je een fantastisch evenement? Rogelli Teamwear weet precies wat jij nodig hebt om het een nog groter succes te maken. Samen met jou wordt er gekeken naar het type sport, de pasvorm en de mate waarin gesport wordt. Daarna wordt het ontwerp aangepast naar uw smaak en zorgen we samen voor een prachtig eindresultaat.

Website Rogelli

Van bedrijfskleding tot promotionele artikelen als paraplu’s en handdoeken. Niets is te gek voor Gowa Promotions. Samen zoeken we de mooiste producten uit voor uw onderneming en zorgen dat deze geheel in stijl worden opgemaakt.

Laat uw naam borduren, uw logo zeefdrukken of een foto drukken, vertel ons waar uw voorkeur naar uit gaat.

Met Gowa Private label heeft u de mogelijkheid om uw eigen kleding in de winkel te hangen.  Ontdek de mogelijkheid om sportkleding te laten maken onder uw eigen bedrijfsnaam. De juiste kwaliteit en pasvorm, zonder dat hier de naam van de producent op zichtbaar is.